Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας Εξάρτηση σκαφών της γραμμής μηχανών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Εξάρτηση σκαφών της γραμμής μηχανών για τις πωλήσεις
Γεια Chan, παίρνω το έμβολο για 1 μήνες, είναι πολύ καλή ποιότητα και μακροπρόθεσμη χρήση. θα αυξήσουμε περισσότερη διαταγή την επόμενη φορά!

—— Καρφί από το UK

Κεράσι καλημέρας! Το ρουλεμάν Daido έφθασε χθες. Η υπηρεσία σας είναι άριστη. Είμαστε όλοι πολύ συγκινημένοι για να δούμε αυτό διογκώσαμε αύριο. Ευχαριστώ πολύ.

—— Vicki από την Αυστραλία

Όλα στην καλύτερη διαταγή, τα αγαθά της καλής ποιότητας, fasr της ναυτιλίας και της πολύ καλής υπηρεσίας συστήνω. Αξίζει 5 αστέρια!

—— Machiel de bruyn

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5 6 7
Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd
Production of special equipment
Job site
Engineering workshop

Production of special equipment

Job site

Engineering workshop

Visit the research and development of energy saving

1 2 3
Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd

1 2 3 4 5
Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd

 • Γραμμή Παραγωγής

  Η δύναμη Sanse έχει στοχεύσει πάντα στον τομέα υψηλών σημείων, εισάγει τη διεθνή τοπ ρίψη εμβόλων, παραγωγή επεξεργασίας και ο εξοπλισμός δοκιμής, η παραγωγή έρευνας και ανάπτυξης του αρίστης ποιότητας, υψηλή ακρίβεια, περιεχόμενο υψηλής τεχνολογίας των προϊόντων εμβόλων, έχουν τώρα τη διεθνή κύρια αυτόματη πετώντας μηχανή περισσότερα από που 100 σύνολα, διαμορφώνουν ένα πλήρες σύνολο ισόθερμης τεχνολογίας σφυρηλατημένων κομματιών όπως, χαμηλής θερμοκρασίας, σφυρηλατημένου κομματιού, διάφορων τύπων CNC υψηλών σημείων τόρνων περισσότερα από 800 σύνολα, 300 σύνολα οργάνων δοκιμής υψηλής ακρίβειας, με 60 επεξεργαμένος γραμμή παραγωγής, οκτώ θαλάσσιες γραμμές παραγωγής εμβόλων, 6 γραμμές παραγωγής επεξεργασίας εμβόλων φορείων, τη δύο σφυρηλατημένη αρθρωμένη χάλυβας γραμμή παραγωγής εμβόλων, που εξοπλίζονται με τον εξοπλισμό κατασκευής φορμών ανάπτυξης, κ.λπ. . Το πλήρες σχέδιο, κατασκευή, έχει, χρησιμοποιεί, ο πρώτος της βιομηχανίας για να επιτύχει περισσότερες από μια αυτοματοποίηση ρίψης μηχανών και παραγωγές γραμμών συνελεύσεων. Η ρίψη χαμηλής πίεσης, ισόθερμη ρίψη, σφυρηλατημένο κομμάτι, τεχνολογία ρίψεων στην εφαρμογή του εμβόλου κυλίνδρων μεγάλων διαμέτρων, κρύα υγρή τεχνολογία σφυρηλατημένων κομματιών κύβων των πετώντας προϊόντων έχει εφαρμοστεί στην παραγωγή.

 • OEM / ODM

  OEM/ODM όλες οι διαταγές θα είναι ευπρόσδεκτες!

  Ένα έτος κατά μέσο όρο 90% των διαταγών από την ξένη αγορά! Καλωσορίστε για να ενώσετε!

   

   

  Επιλέγοντας SANSE, θα απολαύσετε το calue μας - προστιθέμενο και τις μιας στάσης υπηρεσίες, είναι το καθήκον μας για πάντα.

   


  Προσαρμοσμένα προϊόντα:


  SANSE μπορεί να παρέχει όλο το μέγεθος του κυλίνδρου, έμβολο, σκάφος της γραμμής σύμφωνα με τη διαφορετική μηχανή. συνεχίζουμε και η νέα βελτίωση για να κάνουμε την καλύτερη μηχανή.

   


  Υποστήριξη στις πωλήσεις:

  Η υποδοχή ερευνά από σε όλο τον κόσμο! θα επιθυμούσαμε να σας στείλουμε καλύτερα την αναφορά σύμφωνα με την απαίτησή σας.

   


  Εγκατάσταση, κατάρτιση διόρθωσης:

   
  Όταν διατάζετε το gabion και τη γραμμή παραγωγής μας. θα στείλουμε την υπηρεσία μας προσωπική για να σας βοηθήσουμε με την εγκατάσταση. και traning εσείς εργαζόμενοι στο leam πώς να ενεργοποιήσει τη μηχανή με το σωστό τρόπο. όταν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, θα επιθυμούσαμε να σας βοηθήσουμε για να το λύσουμε.
   
   
  Τεχνική υπηρεσία:

  Η τεχνική ομάδα SANSE είναι πολύ πεπειραμένη στην εξαγωνική μηχανή αλιείας με δίχτυα καλωδίων. για να κατασκευάσει την καλύτερη μηχανή και να παραγάγει το καλύτερο gabion. είμαστε σε θέση να παρέχουμε ότι η υποστήριξη στη μηχανή προσαρμόζει. συντήρηση μηχανών. σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής, βελτιστοποίηση σχεδίου, ανάπτυξη προϊόντος.
   
   
  Ποιοτικός έλεγχος:

  Με τις περιεκτικές μεθόδους επιθεώρησής μας, ο ποιοτικός έλεγχός μας καλύπτει το υλικό του καλωδίου. βάρος του ψευδάργυρου, του ποσοστού επέκτασης, της δύναμης συμπίεσης και του γιου επάνω. η πεπειραμένη ομάδα QA μας είναι σε θέση να ελέγξει την ποιότητα οποιοσδήποτε κατά τη διάρκεια της παραγωγής. ή πριν από την αποστολή, για να εγγυηθεί ότι ο πελάτης μας θα λάβει μόνο την ποιότητα. αλλά μη troble.
   
   
  Παραγωγή που προγραμματίζει:
   
  στηριχθείτε στο διοικητικό τρόπο cErp παραγωγής μας, μπορούμε να ελέγξουμε την ημέρα μας 2000 τυποποιημένα προϊόντα. Έχουμε τον ικανοποιητικό κατάλογο για να συναντήσουμε τις επείγουσες ανάγκες σας. Εξασφαλίστε την εμπορική ελευθερία σας.
   
   
 • Ε & Α

  Το εργοστάσιο εμβόλων είναι κύριο περισσότερο από 30 ετών τεχνικής εμπειρίας έρευνας και ανάπτυξης και κατασκευής, η ικανότητα ανάπτυξης τεχνολογίας στη χώρα είναι μεταξύ του καλύτερου στη βιομηχανία, τα τελευταία χρόνια, μέσω της τεχνικής καινοτομίας και της εισαγωγής της διεθνούς προηγμένης πλήρως αυτόματης CNC ρίψης εμβόλων, επεξεργασία, εξεταστικές γραμμές, μορφή που ένας πλήρης θέτει για να καθιερώσει την ειδική παραγωγή γραμμών, πραγματοποιεί τον εκσυγχρονισμό της ανάπτυξης, η παραγωγή, εξεταστικά μέσα, βελτίωσε πολύ την έρευνα νέων προϊόντων της επιχείρησης και η δυνατότητα ανάπτυξης, μπορεί να ικανοποιήσει εντελώς τις απαιτήσεις των πελατών ποικίλο εξατομικευμένο σχέδιο. Μετά από τα έτη αφιερωμένης, επαγγελματικής έρευνας και ανάπτυξης, που στηρίζονται στην άριστη ομάδα έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογίας και την τεχνική δύναμη, για να διαμορφώσει «η προηγμένη τεχνολογία, εξοπλισμένος καλά, ποιότητα των προϊόντων, χαρακτηριστικά γνωρίσματα πλήρων προδιαγραφών», έχει έναν δύσκολο να επιτύχει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Chan

Τηλ.:: 86-20-32397403

Φαξ: 86-20-32397235

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)